neljapäev, 23. juuli 2009

SUUR SUVEOLÜMPIA ehk IRL Noorte suvepäevad Lammasmäel




SUUR SUVEOLÜMPIA ehk IRL Noorte suvepäevad ei ole enam mägede taga.

7. augustil kell 17.00 avanevad Lammasmäe olümpiaküla väravad, et tervitada sportlasi ja nende treenereid kõikjalt maailmast ning pidada maha ausad ja väärikad OLÜMPIAMÄNGUD.

Kolme päeva jooksul selgitatakse parimad erinevatel spordialadel, saab kuulata loenguid ja seminare ning osaleda olümpiamängude ava- ja lõputseremoonial.

Olümpianormi on täitnud juba ligi 130 sportlast.

Nende hulgas kuulsad sünkroonujujad õed Laurid Viljandimaalt; Põlvamaa korvpallimeeskond; Valgamaa saalihokivõistkond eesotsas nende võitmatu kapteni Sirlega; Raplamaa koondis oma tuntud tugevuses; Põltsamaa vaprad ja ilusad spordineiud ja veel mitmed spordisõbrad Tartu-, Pärnu-, Järva- ja Lääne-Virumaalt. Suurima koondise on lubanud välja panna Tallinn.

Igale piirkonnale oleks olümpiakorraldajatel palve valida oma piirkonnale iseloomulik aksessuaar – olgu selleks siis ühtvärvi käe- või peapael; särk; müts või sokipaar. ühine dresscode annab parema ühtsustunde ja üheshingamise.

Kas Sina oled juba ennast olümpiamängudala kirja pannud? Kui ei, siis kvalifikatsiooninormiks on vaid e-kiri aadressil noorte.suvi@irl.ee. Registreeru kohe, sest voodikohti olümpiakülas jätkub veel vaid üksikutele.

Osavõtutasu telkimiskoha eest olümpial on vaid 50 EEK. See sisaldab nii transporti olümpiakülla ja koju tagasi kui ka korralikku einet reede õhtust pühapäeva hpommikuni.

Registreeri ennast kohe ja anna teada, kas vajad olümpiale sõiduks ka transporti.

Tänase seisuga on kindel, et bussid olümpiakülasse väljuvad kindlasti Tallinnast, Tartust, Paidest, Pärnust ja Põltsamaalt, kuid olenevalt sportlaste arvust ja asukohast võib peatuspaiku mujalegi Eestimaale lisanduda.

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar