reede, 5. juuni 2009

Läbi saju




4. juuni kampaania

Kella 14-ks pidime minema Rüütli tänavale, aga ilm oli nii jube, et otsustasime kampaania teha Port Artur I all kohvikus.
Sättisime kõik asjad korda, tõime kohviLaari ära ning alustasime.
Esimene inimene, kelle Dagmar joostes kinni püüdis, on kindlasti paljudele tuntud Tõnis Milling, kes süstis oma positiivse olekuga meile head tuju.
Väikse hilinemisega saabus meie juurde ka Tunne Kelam ning veidi hiljem sõbrad Ukrainast ( Ukraina poisid tekitasid Eesti tüdrukutes kohe huvi. Mitmel korral küsiti, kes nad on ja mida teevad ;) )Kuna ilm oli halb ning inimesi liikus vähe, siis otsustasime ise mööda linna ringi käia. Jagasime materjalid ning kohad ära ja läksime.
Külastasime Pärnu keskust, DeLange kaubamaja, käisime bussijaamas, jooksime Rüütli tänaval, Port Artur I-le tegime neli tiiru peale ning Tunne ja abilised jõudsid isegi Bravosse.
Kell 16 pakkisime asjad kokku ja läksime söögipausile.

Rongkäik

17.30 läksime Rüütli platsile, kus tunnustati esseekonkursi "Eesti lipp 125" osavõtjaid tänukirjade- ning auhindadega. Kõne pidas nii Tunne Kelam kui ka Pärnu abilinnapea Simmo Saar.
Edasi algas rongkäik, kus oli 125 lipukandjat. Marsruut oli Rüütli platsilt kõlakojani.
Kui kõik olid kohale jõudnud, toimus kontsert-etendus.
Kogu õhtu vältel sadas meeletult.

Siinkohal tahaksingi tänada kõiki, kes kandsid lippu, võtsid osa rongkäigust ja olid ürituse korraldamisega seotud- aitäh Teile!

Foto: Ants Liigus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar